6.7.2022. 10:57
0
Nikola Nikić se oprostio od Bratstva: Kod nas je lakše dobit Nobelovu nagradu nego biti četiri godine trener jedne ekipe
Legendarni fudbaler Željezničara, Nikola Nikić, oprostio se od Bratstva iz Gračanice putem svog zvaničnog Facebook profila, a njegovu objavu prenosimo u potpunosti.

- Danas je četiri godine kako sam došao u FK Bratstvo iz Gračanice, hvala gospodinu gradonačelniku Nusretu Heliću na sjajnoj i korektnoj saradnji, hvala gospodinu Džindi i ostalim iz stručnog štaba, hvala momcima na zelenom terenu, hvala našim Marokancima i drugim našim navijačima na svestranoj podršci kad smo gubili i pobjeđivali. Kod nas je lakše dobiti Nobelovu nagradu nego biti četiri godine trener u jednoj ekipi zato još jednom veliko hvala Gračanlijama i ostalim sa Općine Gračanica koja je jedan dobroćudan i sjajan grad na čelu sa ljudskom gromadom, gradonačelnikom. Hvala vam puno, bilo mi je zadovoljstvo sarađivati i biti dio vaše zajednice, napisao je Nikić na društvenim mrežama.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.