20.7.2022. 21:53
0
Lewandowski predstavljen u Barceloni: Još uvijek sam gladan pobjeda i golova
Poljak je bio odlično raspoložen i na početku se predstavio publici na španskom jeziku.

“Dobar dan. Moje ime je Robert. Ja sam iz Poljske. Živim u Barceloni” kazao je Lewandowski.

Prelazak Lewe iz Bayerna u Barcu bio je težak proces ističe Lewandowski, ali sada je kako kaže sretan i sa novim klubom ima puno posla.

“Imamo sjajne igrače, jučer na terenu vidio ogroman potencijal u timu sa ogromnim kvalitetom. Spreman sam da budem dio ovog velikog kluba, sa nevjerovatnom historijom, i želim da i ja kreiram novu historiju uz titule”. 




33-godišnjak je željen novih uspjeha i želi naredne sezone postići što više golova za Katalonce.

“Ako postižem golove mogu pomoći svojim saigračima i timu da dobijamo utakmice, tako da je to najbolje rješenje za budućnost. I za mene je to novi izazov, jer znam da u fudbalu moraš uvijek biti gladan, a ja sam još uvijek gladan. Sa svojim mentalitetom uvijek želim da dobijem utakmicu, pobjeđujem, postižem golove, tako da sada sam na pravom mjestu” zaključio je novi napadač Blaugrane.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.