23.7.2022. 10:11
0
Hrvatski velikan pokušao sakriti poraz od bh. premijerligaša: Javnost ih ismijava, oni se pravdaju
Posušje je u prijateljskoj utakmici na Poljudu savladalo Hajduk sa 2:0, a o ovoj utakmici na sajtu Hajduka ne može se ništa naći.

Da nije bilo manje Facebook objave Posušja ne bi se ni znalo da je utakmica odigrana, a to je odmah u Hrvatskoj izazvalo ruganje javnosti prema Hajduku.

Iz Hajduka, nakon brojnih reakcija, nude objašnjenje:

- Utakmica je trebala biti zatvorenog tipa, takav je bio dogovor, igrala je manje-više ekipa koja nije nastupala u službenim utakmicama, ali Posušje se pohvalilo. Što ćete, dobili su Hajduka, njima je to velika vijest, rekao je PR Hajduka, Božo Pavković, za Sportske Novosti.

Ipak, Pavkovićeve riječi demantuju i fudbaleri na terenu, jer je nastupio i Livaja i Melnjak, Borevković, Sahiti, Krovinović, Vuković...

Posušje je inače slavilo pobjedu golovima Slobodana Milanovića i Darija Pavkovića.

(A: Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.