27.7.2022. 14:15
0
Široki Brijeg predstavio novo pojačanje iz Osijeka
NK Široki Brijeg doveo je još jedno pojačanje na početku sezone, a riječ je o Mihaelu Kuprešaku koji je potpisao dvogodišnji ugovor i postao novi igrač Bijelo-plavih.


Ovaj 21-godišnji igrač na Pecaru stiže iz druge momčadi NK Osijek. U Gradski vrt je stigao 2012. godine iz rodnog Orašja, a od kadeta je bio i kapetan osječkih Bijelo-plavih.

Nosio je dres U-17, U-19 i U-20 reprezentativnih kategorija Hrvatske i u njima zabilježio ukupno 22 nastupa.

Mihael Kuprešak može pokriti obje pozicije na lijevoj strani. Za Osijek II upisao je 63 drugoligaška nastupa, postigao pet pogodaka i upisao devet asistencija. Nekoliko je puta bio priključen i radu seniorske momčadi Osijeka.

Široki Brijeg u nedjelju gostuje kod Željezničara u derbiju 3. kola m:tel Premijer lige BiH, a do sada su ostvarili dvije pobjede.



(Fena / Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.