29.7.2022. 21:16
0
Zrinjski odredio cijenu ulaznica za utakmicu protiv Tobola
Zrinjski je ostao jedini predstavnik Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Tobol je aktuelni prvak Kazahstana, a svoj evropski put počeo je u kvalifikacijama za Ligu prvaka. U prvom kolu kvalifikacija za Tobol je prejak bio mađarski Ferencvaroš. Nakon 0:0 u Kazahstanu, tim za koji nastupaju Eldar Ćivić, Adnan Kovačević, Muhamed Bešić, slavio je pred svojim navijačima sa 5:1.

Poslije eliminacije u Ligi prvaka, Tobol je kao i Zrinjski kvalifikacije nastavio u Konferencijskoj ligi, a u drugom kolu u dva meča bio je uspješniji od Lincolna iz Gibraltara (ukupno 3:0).

Zrinjski i Tobol prvi susret igraju u Mostaru naredni četvrtak od 21 sat.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 20 KM, a njihova pretprodaja započinje u ponedjeljak.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.