2.8.2022. 8:45
0
Transferi na pomolu: Chelsea želi nekoliko igrača Intera u svojim redovima
Fudbalski klub Chelsea zainteresovan je za trojicu igrača Intera - Milana Škrinjara, Denzela Dumfrisa i Chesarea Kasadeia, koje bi platio ukupno 130 miliona eura, prenijeli su italijanski mediji.

Kako je prenio Kalčomerkato, pregovori se vode o defanzivcu Škrinjaru za više od 70 miliona evra, krilo Dumfrisa za 40 miliona i veznog igrača Kasadeija, za koga je odbijena ponuda od osam miliona.

Čelsi i Inter su u dobrim odnosima, koje su pokazali nakon što je londonski klub ovog ljeta pustio Romelua Lukakua da se vrati u milansku ekipu za 10 miliona evra uz bonuse, nakon što ga je prošle godine sa San Sira doveo za 113 miliona eura, javljaju agencije, prenosi Beta.

Tom prodajom Inter se na neki način konsolidovao finansijski, a eventualnim dogovorom za trojicu igrača, mogao bi da dobije još oko 130 miliona.


(Amer M.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.