9.8.2022. 20:54
0
Liverpul ostaje bez veznog igrača

Povreda će veznjaka Liverpula Tijaga Alkantaru (Thiago Alcantara) sa terena udaljiti skoro dva mjeseca, javljaju engleski mediji.

Na početku drugog dijela meča Fulama i Liverpula, morao je da izađe sa terena zbog problema sa tetivom koljena, koja se kasnije ispostavilo težom povredom, pa su navijači i stručni štab "Redsa" u blagom šoku jer je sezona počela i raspored je dosta zgusnut tokom ove godine zbog Mundijala.

Zasad je izvjesno da se na teren neće vratiti do druge polovine septembra. To znači da će preskočiti devet utakmica “Redsa”.


Stručni štab sa Jirgenom Klopom (Jurgen Klopp) na čelu, trenutno pored Tijaga, ne može da računa ni na Žotu (Jota), Čemberlejna (Chamberlain) i Džonsa (Jones).

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.