11.8.2022. 17:52
0
Zrinjski remijem u play-offu Konferencijske lige!
Fudbaleri Zrinjskog prošli su u play-off Konferencijske lige, remiziravši sa kazahstanskim Tobol rezultatom 1:1 u Kostanayu.

Nakon nekoliko propuštenih šansi sa obje strane, domaći su napadali, a Zrinjski je čekao i dočekao svoju šansu u 34. minuti kada se Mario Ćuže po desnoj strani sjurio do šesnaesterca Tobola i iskosa pogodio za 0:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

Domaći su izjednačili u drugom poluvremenu, a strijelac je bio Deble. Domaći su pokušavali doći do drugog pogotka, ali kada su napravili najbolje šanse ostali su sa igračem manje. Golman Mokin je van šesnaesterca igrao rukom i spriječio Bilbiju da postigne siguran pogodak, nakon čega je dobio crveni karton.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, što znači da će Zrinjski igrati u play-offu Konferencijske lige.

Mostarci čekaju svog protivnika, a taj protivnik će biti poraženi u dvoboju Evropske lige između Slovana iz Bratislave i grčkog Olympiakosa.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.