20.8.2022. 19:35
0
Fubaleri Tuzla Cityja upisali još jednu ubjedljivu pobjedu
Fudbaleri Tuzla Cityja u 6. kolu Premijer lige BiH ostvarili su ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:1 (4:0) nad trebinjskim Leotarom na Gradskom stadionu u Srebreniku.


Od prvih trenutaka utakmice bilo je jasno kako tim Dragana Jovića želi da što prije dođe do prednosti i ovjere pobjede.

Coulibaly je u 3. minuti donio prednost, a do odlaska na odmor pogađali su Kuzmanović u 21., Mišić u 32. i Nargalić u 39. minuti utakmice.

U prvom dijelu Leotar je u 10. minuti imao najbolju priliku preko Todorovića, ali je doro intervenisao golman Brajlović.

U drugom dijelu domaći sastav je imao više od igre, ali su gledaoci u Srebreniku na gol čekali do 90. minute. Naime, Prvan je postigao počasni gol za Trebinjce i konačan rezultat.

Inače, gosti su u 81. minuti imali još jednu odličnu priliku. Golman Brajlović je odbranio pokušaj loba Mahira Karića.

Novom ubjedljivom pobjedom Tuzla City je osvojio deseti bod u sezoni te se svrstao u red vodećih ekipa dok je Leotar ostao na četiri osvojena boda. 



(Fena / Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.