25.8.2022. 14:13
0
Dudić: U gradskom derbiju imamo se čemu nadati
Gradski rivali Željezničar i Sarajevo u petak će na stadionu Grbavica u 20.00 sati odigrati prvi derbi sezone u okviru 7. kolu nogometne Premijer lige BiH.

Za trenera FK Sarajevo Feđu Dudića to će biti prvi gradski derbi. 

- Čast mi je predvoditi FK Sarajevo u jednoj takvoj utakmici,  jer to uvijek ostane zapisano u  historiji. Znam da navijačima znači ova utakmica i da nije kao svaka druga, međutim mi se pripremamo na način da ova utakmica nosi tri boda, kao i svaka prvenstvena - kazao je Duduć.

Navodi da na treninzima njegov tim nema pretjeranih oscilacija i uzbuđenja, te da se u miru pripremaju za derbi.

- Drago mi je što smo zadnju utakmicu protiv Slobode odigrali na nivou, nismo zadovoljni rezultatom, ali vratili smo igru i samopouzdanje iz prva tri kola. Objektivno, imamo se čemu nadati, nadamo se i da će sreća biti na našoj strani, ali sreću morate zaslužiti, ona ne dolazi sama od sebe - kazao je Dudić za službenu stranicu FK Sarajevo.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.