29.8.2022. 19:56
0
Izvršni odbor FSBiH odabrao četiri naredna stadiona na kojima će se raditi hibridni tereni
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je na današnjoj sjednici izabrao četiri stadiona na kojima će biti urađeni hibridni tereni.

Novi travnjaci će biti postavljeni na stadionima FK Leotar u Trebinju, FK Sloga u Doboju, NK Široki Brijeg u Širokom Brijegu i HŠK Posušje u Posušju.

- Građevinski radovi na rekonstrukciji terena Gradskog stadiona u Banja Luci, stadiona Tušanj u Tuzli, stadiona Rođeni u Mostaru i olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu se odvijaju prema utvrđenoj dinamici i u završnoj su fazi.

Uskoro će biti okončani svi radovi na zemljanoj podlozi, čime bi se stvorili optimalni preduslovi za postavljanje završnog sloja hibridne trave. Tokom narednog mjeseca će započeti radovi na rekonstrukciji glavnog terena stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru - poručili su iz FSBiH.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.