31.8.2022. 18:30
2
Sunovrat u karijeri "Malog princa": Miralem Pjanić bi karijeru mogao nastaviti u Dubaiju
Ostanak Miralema Pjanića (32) u Barceloni još je neizvjestan, iako je trener katalonskog kluba Xavi Hernandez nedavno rekao da računa na njegove usluge.

Unatoč tome, naš veznjak nije dobio ni minutu u prva tri kola, a posljednjih dana mediji su se ponovo raspisali o njegovom odlasku u El-Nasr iz Saudijske Arabije.

Mundo Deportivo je danas donio informaciju kako Pjanić ostaje u Barceloni, no to još nije sigurno.

Kako "Dnevni avaz" ekskluzivno saznaje, bh. reprezentativac dobio je primamljivu ponudu neimenovanog kluba iz Dubaija (Emirati), gdje bi mogao završiti do kraja prijelaznog roka.

Pregovori s tim klubom su napredovali, a sve bi se trebalo znati u naredna tri-četiri dana.

(A. Balićevac)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.