11.9.2022. 11:07
0
Nekadašnji reprezentativac Srbije o meču Rusija - BiH: Zemlje poput Bosne i Hercegovine su pod kontrolom Amerike i Zapada
Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Pejčinović, dao je komentar o zakazanoj utakmici Rusije i Bosne i Hercegovine u St. Petersburgu 19. novembra.

Bivšem fudbaleru moskovske Lokomotive i Fakela iz Voronježa nije jasno ponašanje ljudi u Bosni i Hercegovini i tvrdi da je BiH pod kontrolom SAD. On je također poručio ruskom Savezu da treba zakazati prijateljsku utakmicu protiv Srbije.

- Ne znam kako bih okarakterisao takvo ponašanje Bosanaca. Opet, politika igra ulogu u odbijanju. Sada su zemlje poput Bosne i Hercegovine pod kontrolom Amerike i zapada. Takvo ponašanje od njih je sasvim logično. Mislim da Rusija treba da se dogovori sa Fudbalskim savezom Srbije o održavanju prijateljske utakmice. Sada je ruskom timu potrebno da igraju mečeve, a Srbi neće odbaciti RFU na isti način kao što to pokušavaju Bosanci, rekao je Nemanja Pejčinović.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.