19.9.2022. 18:55
0
U Zenicu stigli Džeko i Pjanić, Petev poručuje: Uradit ćemo sve da ostanemo prvi u grupi
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine okupljaju se u Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici. U Zenici je selektor Ivaylo Petev dočekao i dvije najveće zvijezde naše reprezentacije, Edina Džeku i Miralema Pjanića.

Stigli su i Siniša Saničanin, Haris Duljević, Amir Hadžiahmetović...

Podsjetimo, Petev je uputio dva naknadna poziva Kenanu Kodri i Dariju Šariću.

"Zmajevi" 23. septembra igraju protiv Crne Gore u okviru UEFA Lige nacija, a tri dana kasnije odmjerit će snage i sa Rumunijom.

Selektor je govorio o zdravstvenom biltenu:

- Nakon povreda Menala i Krunića pozvali smo Kenana Kodru i Darija Šarića. Gazibegović je u posljednjoj utakmici zadobio povredu aduktora i na njega nećemo moći da računamo. Čekamo nalaze Anela Ahmedhodžića, on je takođe pod upitnikom. Neće biti dodatnih poziva. Pripremićemo se i pokušati da napravimo dobar posao.

Dodao je da će "Zmajevi" uraditi sve što treba da ostanu prvi u grupi.

- Znam da to neće biti lako, ali vjerujem ovim momcima. Imamo priliku da nastavimo sa dobrim igrama iz juna i očekujemo dobre rezultate. Svaka ekipa želi da pobjedi i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati - istakao je selektor BiH.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.