23.9.2022. 15:45
0
Utakmica Veleža i Zrinjskog trebala bi se igrati na novom travnjaku stadiona “Rođeni”
Radovi na postavljanju novog travnjaka na stadiona “Rođeni” privode se kraju, a čelnici Veleža nadaju se kako će teren biti spreman do 12. oktobar kada bi se trebao igrati gradski derbi između Veleža i Zrinjskog.

Do sada je postavljena drenaža, odvodni sistem, prskalice, te novi sloj trave u koji se trenutno “ušiva” plastificirana trava.

Projekt zamjene postojećeg travnjaka krenuo je sredinom juna, a rokovi za završetak radova u više su navrata probijeni.

Vodstvo mostarskog premijerligaša nadalo se da će teren biti spreman do kraja ovoga mjeseca te da će Velež na njemu 1. oktobra ugostiti ekipu Posušja, no prema posljednjim informacijama iz kluba, s povratkom na stadion “Rođeni” morat će se pričekati nešto duže.

Novi rok je 12. oktobar za kada je zakazana zaostala utakmica nogometne Premijer lige BiH Velež – Zrinjski.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.