23.9.2022. 19:21
0
Petev odredio početni sastav: Ovo je 11 "Zmajeva" koji će tražiti pobjedu protiv Crne Gore
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici dočekuje selekciju Crne Gore u okviru 5. kola Lige nacija. Selektor Ivaylo Petev je odredio početni sastav.

Na golu je Ibrahim Šehić, a u odbrani će ispred njega biti četiri fudbalera - Dedić, Hadžikadunić, Saničanin i Kolašinac. U veznom redu su Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, a sa strana će djelovati Demirović i Stevanović, dok je u vrhu napada Edin Džeko.

S druge strane Crna Gora će na stadion u Zenici istrčati u sljedećem sastavu: Mijatović, Vešović, Vujačić, Tomašević, Radunović, Šćekić, Janković, Jovović, Savićević, Krstović i Mugoša.

Bh. fudbaleri će večeras imati veliku podršku navijača, a ni gosti iz Crne Gore neće biti bez svojih pristalica.

Utakmica počinje u 20:45 sati.

(A. Balićevac)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.