25.9.2022. 17:15
0
Rumunski selektor najavio da će ići na sve ili ništa protiv Zmajeva
Selektor fudbalske reprezentacije Rumunije Edi Iordanescu optimističan je pred sutrašnji meč sa Bosnom i Hercegovinom.

"Želim da dojam koji ostane bude drugačija slika. Moramo krenuti od ovoga, ovu sliku pretvoriti u normalu. Historija i statistika imaju svoju ulogu, no sve je to manje bitno kada izađeš na teren. Morate imati ispravan način razmišljanja i ono što odatle slijedi. Ako imamo pravi način razmišljanja, energiju i inspiraciju da dobro odaberemo, imat ćemo priliku za pozitivan ishod. 

Ali, očekujte vrlo borbenu utakmicu i protivnika koji će doći mnogo odlučniji nego što mnogi očekuju, jer on nema šta izgubiti, dolazi sa samopouzdanjem i energijom. Očekujemo više nego borbenu utakmicu", rekao je Edi Iordanescu na konferenciji za novinare.

Otkako je preuzeo selekciju Rumunije upisao je samo jednu pobjedu pa će sigurno i motiv za pobjedu biti veći.

S druge strane izabranici Ivayla Peteva već su osigurali plasman u A diviziju Lige nacije ali bi bilo lijepo proći bez poraza.   

Prvi susret s Rumunijom igrali smo početkom juna gdje smo upisali pobjedu 1:0. 



(Fena / Aldina R.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.