26.10.2022. 10:10
0
Pojavio se prvi snimak: Evo šta je uradio Ronaldo prije nego što je napustio meč
Sedam dana od kada se desio veliki skandal u Manchester Unitedu, pojavio se i prvi snimak.

Cristiano Ronaldo je odbio da uđe u igru za Manchester United protiv Tottenhama (2:0), a dugo se nagađalo šta se zaista desilo na klupi, navodi Nova.rs. 

Ronaldo je sjedio na klupi kada mu je u jednom trenutku prišao Erik ten Hag i pozvao ga da se zagrije kako bi ušao u igru. Ronaldo je samo odmahnuo glavom, odbio je izmjenu, a onda je i mahao prstom čisto da Holanđanin ne posumnja da je odbio naređenje.



Ronaldo je kažnjen novčano (spekuliše i o svoti od milion eura), a oduzeto mu je nekoliko nedjeljnih plata. Portugalac je prebačen da trenira sa drugim timom nakon tog gafa.

Pogledajte i šta se tačno dešavalo na klupi prije nego što je napustio stadion prije kraja meča. 



(Aldina R.) 

 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.