26.10.2022. 20:45
0
Tragedija u Britaniji: Preminuo fudbalski sudija nakon što ga je pogodila lopta u glavu
Britanski fudbalski sudija Majkl Grant (Michael) preminuo je nakon što ga je na utakmici udarila lopta u glavu, javlja BBC.

Grant je 19. oktobra dijelio pravdu na utakmici u srednjoj školi u Slifordu kada ga je lopta udarila u glavu. On je pretrpio krvarenje na mozgu, a prekjučer je preminuo u bolnici.

- Cijela fudbalska porodica izražava naše iskreno saučešće njegovoj supruzi, kćerki, unuku i njegovim brojnim prijateljima - naveli su iz fudbalskog saveza Linkolnšira.

Iz fudbalskog saveza Linkolnšira su istakli da su izgubili vrlo cijenjenog sudiju koji je radio ono što je i volio.


(Admir O.)

Sudija
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.