20.11.2022. 18:36
0
Prije sedam dana je ostao bez oba roditelja a danas je pogodio za Slobodu
Tuzlanska Sloboda danas je u Banovićima deklasirala konjički Igman sa 5:1, a jedan gol za crveno-crne postigao je Eldar Mehmedović (19), koji je protekli vikend doživio porodičnu tragediju.

Prije sedam dana, podsjetimo, Eldar je ostao bez oba roditelja, nakon što je njegov otac ubio svoju suprugu, a potom i sebi oduzeo život.

Velika nada Slobode i bh. fudbala brzo se vratila treninzima, a na današnjoj utakmici je pružio odličnu  partiju. Nakon što su Tuzlaci dobili najstrožiju kaznu, trener i saigrači su ga izabrali za izdvođača penala, a Eldar je bio siguran egzekutor.

Mladi Mehmedović sutra ima novi veliki fudbalski izazovi u reprezentaciji BiH U-21, koja će se pred prijateljsku utakmicu sa Bugarskom (25. novembar - Blagoevgrad) okupiti u Etno selu Stanišići.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.