23.11.2022. 19:18
0
"Crvena furija" razmontirala Kostariku: Keylor Navas vadio loptu iz mreže čak sedam puta
Fudbalska reprezentacija Španije ostvarila je najuvjerljiviju pobjedu u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Furija je u grupe E sa 7:0 deklasirala Kostariku, a praktično su tresli mrežu iz svakog udarca u okvir gola.

Olmo je načeo mrežu tima koji je branio Keylor Navas u 11. minuti, a deset minuta kasnije Asensio pogađa za 2:0. Do odlaska na odmor pogodio je i Torres sa bijele tačke nakon pola sata igre.

I u nastavku meča na terenu je postojao samo jedan tim - Španija. Torres je svojim drugom golom u 54. minuti riješio sve nedoumice oko pobjednika, a do kraja meča pogađali su još, Gavi (74), Soler (90) i Morata (93).

U drugom meču ove grupe Japan je senzacionalno savladalo Njemačku sa 2:1, a za četiri dana gledat ćemo evropski derbi između Elfa i Furije.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.