24.11.2022. 18:50
0
Ronaldo emotivno doživio intoniranje himne reprezentacije
FOTO: Twitter
Fudbalska reprezentacija Portugala nastup na Mundijalu u Kataru otvorila je susretom protiv selekcije Gane. Portugalce predvodi kapiten i apsolutni rekorder Kristijano Ronaldo (Cristiano).

Ronaldo je igrač sa najviše nastupa u dresu Portugala (187) i najviše golova (115), a postao je i fudbaler koji je učestvovao deset velikih takmičenja - pet evropskih i pet svjetskih prvenstava.

Osvojio je mnoge trofeje, odigrao veliki broj utakmica, ali Ronaldo je pokazao koliko mu znači igranje za reprezentaciju. Prilikom intoniranja himne uoči susreta bio je na rubu suza.



I ranije je isticao da mu je najvažniji trofej u karijeri Evropsko prvenstvo osvojeno 2016. godine u Francuskoj, prenosi Avaz. 


(Aldina R.)  

 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.