26.11.2022. 10:55
0
Mediji u Srbiji napali Nenada Bjelicu: Hrvat izvrijeđao reprezentaciju Srbije
FOTO: Večernji list
Nogometaši Brazila 20. put zaredom su pobijedili u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, a u svom prvom nastupu u Kataru u četvrtak su svladali reprezentaciju Srbije s 2-0 u posljednjem dvoboju prvog kola grupne faze.

Nakon te utakmice, hrvatski trener Nenad Bjelica dao je svoj osvrt na tu utakmicu u HRT-ovoj emisiji Qatara i pritom kritizirao srpsku reprezentaciju.

- Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo natjecanje. Oni su došli biti svjetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvalitete - rekao je Bjelica, a te njegove riječi glasno su odjeknule u Srbiji.

Srpski mediji su jako ljutiti jer smatraju da ih je Bjelica uvrijedio. 'Hrvatski trener izvrijeđao Orlove', naslov je na Informeru, Kurir piše 'Hrvatski trener raspalio po Orlovima', a Slobodna Srbija je još oštrija i piše da 'Čuveni Hrvat bljuje vatru'. Novosti su napisale: 'Hrvati, sramite se: Navijali su za poraz Srbije na nacionalnoj televiziji.', prenosi Večernji list. 


(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.