27.11.2022. 10:14
0
Reprezentacija Saudijske Arabije: Nećemo dobiti skupocjene automobile
Selektor reprezentacije Saudijske Arabije Herve Renard demantovao je navode da će kraljevska porodica svakom igraču pokloniti Rolls Royce nakon velike pobjede protiv Argentine.

U brojnim objavama na društvenim mrežama navodi se da je svaki član tima od 26 igrača trebao dobiti Rolls Royce Phantom od prestolonasljednika Mohameda bin Salmana (Mohammed) nakon pobjede protiv Gaučosa 2:1. 

- Nema ništa tačno u vezi toga. Imamo vrlo ozbiljan savez i ministarstvo sporta i nije vrijeme da se nešto dobije u ovom trenutku. Ne znam da li se sjećate konferencije za novinare prije utakmice protiv Argentine. Rekao sam da je utakmica sa Argentinom jedna od tri važne utakmice koje moramo odigrati. Jedini cilj je završiti među prve dvije ekipe u grupi i proći dalje - kazao je Renard.

Napadač Saudijske Arabije Saleh Al-Šeri (Al-Shehri )koji je postigao gol protiv Argentine također je demantovao priču o skupocjenim automobilima, te je na sjajan način objasnio šta za njih znači igrati za reprezentaciju.

- To nije istina. Ovdje smo da služimo našoj zemlji i damo sve od sebe. To je dovoljna nagrada - rekao je Al-Šeri.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.