2.12.2022. 11:32
5
Dodik pred historijsku utakmicu Srbije: Nek se srpska trobojka zavijori svuda, željni smo vaših golova
Predsjednik RS i lider SNSD-a Milorad Dodik oglasio se na Twitteru povodom večerašnje utakmice između Srbije i Švicarske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

– Dragi “orlovi”,

U konkurenciji fudbalski daleko razvijenijih i jačih zemalja, već ste postigli veliki podvig plasmanom na ovo najprestižnije fudbalsko takmičenje. Uzletjeli ste visoko ka smotri najboljih fudbalera svijeta, svjesni težine i napora koji morate uložiti na terenu.


Za pohvalu i divljenje je to što svijetom pronosite pozitivan glas i sliku o nama i što ste postali uzor mladima u RS, Srbiji i širom svijeta gdje živi naš narod.

Nama u RS uvijek ste bili i bit ćete više od sportista, ponos nacije i naši najbolji i najveći ambasadori.

Svi Srbi, ma gdje živjeli, pružaju vam veliku podršku, željni vaših golova, smjelosti i odlučnosti na terenu. Svim srcem vjerujemo da su pred vama nova pobjeda i veliki uspjeh, koje ćete postići uz pomoć zajedničkog truda, odlučnosti, vjere i sna.

Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras. Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja.

Do pobjede, “orlovi” – napisao je Dodik na Instagramu.





(Admir O.)

 

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.