7.12.2022. 14:53
0
Portugalac nastavlja da šokira: Novi dan, novi ispad Ronalda
Cristiano Ronaldo jučer je šokirao nogometni svijet. Njegovi suigrači su ostali slaviti s navijačima nakon utakmice protiv Švicarske, a Ronaldo je otišao u svlačionicu.
Dan kasnije, portugalska zvijezda je napravila novi ispad. Jutro nakon pobjede Portugala selektor Fernando Santos igračima koji nisu igrali ništa ili jako malo dao je regeneracijski trening na terenu. Oni koji su bili u prvih 11 i igrali većinu utakmice bili su oslobođeni takvog treninga te su ostali u teretani.

Ipak, ne i Ronaldo. On je tom logikom morao biti na terenu i raditi s loptom, ali on se pridružio starterima u teretani.

Iz portugalskog tabora uvjeravaju da je Ronaldo u redu i da nema problem s ozljedom, ali opet ostaje misterij zašto onda nije trenirao s igračima koji nisu proveli veći dio igre na terenu sa Švicarskom.

(Admir O.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.