7.12.2022. 17:51
0
Navijač iz BiH postao hit u Kataru: Supruga treba da se porodi, ali ja ostajem ovdje
Svako prvenstvo uvijek donese kako fudbalske, tako i navijačke heroje, a navijač Hrvatske koji živi u bosanskohercegovačkom gradu Posušju, postao je svojevrsni heroj među hrvatskim tifozima.

Hrvatska radiotelevizija je nakon pobjede Hrvatske nad Japanom napravila prilog u kojem je intervjuisala navijače, a najveću pažnju privukao je upravo navijač iz BiH koji je rekao da ostaje u Kataru uprkos činjenici da mu se supruga svakog časa treba poroditi.

"Moja žena vjerojatno rađa. Ona neka rodi, ja ostajem dalje", rekao je on.

On je dodao da će djetetu dati ime Ante, a nakon toga je zapjevao sa prijateljima.

Hrvatska u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igra protiv Brazila, a ta utakmica je na rasporedu u petak sa početkom od 16:00h. 

@hrvatska_radiotelevizija

Veseli hrvatski navijači u Dohi: “Moja žena, vjerojatno, sad rađa…” #FIFAworldcup #Katar2022 #Hrvatska

♬ original sound - HRT
(A. Balićevac)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.