18.12.2022. 18:18
0
Modrić objavio fotografiju sa dodjele medalja i poručio: Iznad svih, Hrvatska
FOTO: Pixsell
Luka Modrić objavio je svoju fotografiju s bronzanom medaljom na Instagramu te napisao: "Ponovno osvajači medalje na Svjetskom prvenstvu. Ponos! Iznad svih, Hrvatska." Kapiten hrvatske reprezentacije fotografiju je objavio uoči dočeka na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.
Podsjetimo, Hrvatska je u utakmici za treće mjesto pobijedila Maroko (2:1) golovima Joška Gvardiola i Mislava Oršića, osvojivši bronzanu medalju. Prije četiri godine ekipa selektora Zlatka Dalića bila je druga na svijetu nakon poraza od Francuske u finalu u Rusiji (2:4).

- Želja mi je igrati završni turnir Lige nacija, želim biti tamo. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje. Igranje za hrvatsku reprezentaciju je za mene nešto stvarno posebno i emotivno. Drugačije nego sve drugo, neće mi biti lako donijeti odluku. Idem korak po korak, vidjeti kako se osjećam i mogu li doprinijeti ekipi. Bit će dosta detalja za odluku, ali definitivno ostajem do Lige nacija, a poslije ćemo vidjeti - rekao je 37-godišnji Modrić. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.