1.2.2023. 20:53
0
Hadžiahmetović stigao u Istanbul, očekuje se finalizacija transfera u Besiktas
Amir Hadžiahmetović, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, stigao je u Istanbul gdje bi trebao finalizirati transfer u Besiktas.

Zvaničnici Besiktasa dočekali su 25-godišnjeg igrača Konyaspora u Istanbulu, koji se uputio na ljekarske preglede.

Turski velikan Besiktas na zvaničnoj stranici potvrdio je da su počeli pregovori oko kupovine bosanskohercegovačkog reprezentativca. Očekuje se da bi bh. veznjak trebao u Besiktasu ostati četiri i po godine.

Hadžiahmetović je rođen u Nexou u Danskoj. Profesionalnu karijeru započeo je u sarajevskom Željezničaru iz kojeg je 2016. godine prešao u turski Konyaspor. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine zabilježio je 21 nastup, prenosi BHRT.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.