1.2.2023. 21:14
0
Zeljković na večeri sa Misimovićem i Hadžibegićem pravio "plan za plasman na EURO" reprezentacije BiH
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić završio je veliki dio posla sa obilaskom reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine u fudbalu, a predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković održao je radni sastanak kako sa selektorom, tako i sa direktorom reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem.

Zeljković je ponovio u saopštenju kako je plasman na EURO dostižan cilj za fudbalske Zmajeve.

“Približava se mart i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Već sam ranije isticao da smo na žrijebu dobili grupu po mjeri i da imamo realne šanse da izborimo prvi istorijski plasman na EURO”, napisao je Zeljković, te dodao:

“Kažu da je dobar plan pola odrađenog posla. Zato sam na današnjoj radnoj večeri razgovarao sa selektorom Farukom Hadžibegićem, direktorom A reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem i savjetnikom Markom Miličićem o planovima za predstojeći period, sa akcentom na kvalifikacione utakmice. Dobio sam informacije iz prve ruke od selektora i direktora o stanju naših reprezentativaca, aktuelnostima oko potencijalnih debitanata i svim ostalim aktivnostima vezanim za “A” selekciju.”

Zeljković kaže da bi plasman na Evropsko prvenstvo bio historijski rezultat za Bosnu i Hercegovinu.



(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.