26.2.2023. 22:20
0
FK Velež izrazio saučešće porodici nastradalih u nesreći: Naše misli su uz vas
Fudbalski klub Velež Mostar oglasio se zvaničnim saopćenjem nakon tragičnih vijesti koje smo saznali danas.

Naime, nakon jučerašnje nesreće na Čevljanovićima, u kojoj se putnički automobil zabio u autobus s igračima Rođenih, preminuo je 22-godišnjak, kao i beba koja je bila s njim u automobilu. Jednom muškarcu se ljekari i dalje bore za život.

Iz mostarskog kluba su izrazili saučešće porodici nastradalih.

“Fudbalski klub Velež Mostar izražava iskreno saučešće porodici i prijateljima nastradalih u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je putnički automobil sa nekoliko osoba “podletio” pod autobus, u kojem su se nalazili igrači i stručni štab FK Velež Mostar.

Sa tugom i boli smo primili vijest da su život u nesreći, prema dosadašnjim informacijama, izgubili dvadesetdvogodišnji mladić i beba, dok su preostali putnici pretrpjeli povrede različitih stepena.

Iako niko od Rođenih nije pretrpio povrede, svi koji su doživjeli nesreću su posebno pogođeni i uznemireni ovom tragedijom i njenim epilogom.

Povrijeđenima i ovom prilikom želimo brz oporavak i najiskrenije saučešće povodom velikog gubitka.

Naše misli su uz vas”, saopćeno je iz FK Velež. 


(Patria/A. R.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.