26.3.2023. 17:00
0
Filip Kostić, uzdanica reprezentacija Srbije i Juventusa ne igra protiv Crne Gore
FOTO: Srdjan StevanovicStarsportphoto
Filip Kostić, uzdanica reprezentacija Srbije i Juventusa neće biti u sastavu državnog tima protiv Crne Gore u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koji je na programu 27. marta sa početkom u 20 satii 45 minuta.

Kostić je doživio povredu tetive tokom meča sa Litvanijom, dobio je zeleno svjetlo da se vrati u Torino na terapije, umjesto da putuje sa ekipom u Podgoricu. Ekspedicija je u Podgoricu  stigla bez njega, pa ostaje otvoreno pitanje ko će zamijeniti Kostića u startnoj postavi.

Podsjećanja radi, Kostić je odigrao sjajno protiv Litvanije, bio je asistent kod prvog gola koji je postigao Dušan Tadić. Odluku će naravno donijeti stručni štab, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, a alternative su Filip Mladenović, Nemanja Radonjić…

Utakmica između Crne Gore i Srbije na programu je 27. marta sa početkom u 20 sati i 45 minuta, a istog dana, snage će odmjeriti Mađarska i Bugarska.

Podsjećanja radi, Srbija je u prvom kolu pobijedila Litvaniju na svom terenu sa 2:0, Crna Gora je u gostima slavila protiv Bugarske sa 1:0, dok je slobodna bila selekcija Mađarske, navodi N1. 


(A.R.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.