27.3.2023. 10:17
1
Zarađuje tri miliona eura godišnje, a otac mu beskućnik
Moise Kean igra za Juventus i zarađuje oko tri miliona eura godišnje. Prema Transfermarktu vrijedi 20 miliona eura, a ove sezone je mladi italijanski napadač u 34 nastupa zabio sedam golova. U karijeri je igrao još za Veronu, Everton i PSG, dok za Italiju u 12 nastupa ima četiri zabijena gola. Sada se oglasio njegov otac Jean, s kojim Moise nije u kontaktu.

Naravno da je Mois moj sin, ali ne znam ništa o njemu. Pokušao sam ga kontaktirati, išao razgovarati s bivšim potpredsjednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodio. Beskućnik sam više od mjesec dana. Nemam namjeru nikome davati podatke o svom sinu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa neću ni ja o drugima - rekao je Keanov otac pa dodao:

- Stanodavac me izbacio zbog 13.000 eura duga. Moj stanodavac ne vjeruje da nemam novaca jer je moj sin poznati nogometaš. Sada sam na ulici i moram misliti na sebe i kako ću osigurati krov nad glavom. Gradonačelnik Fssana zna za moje probleme i traži dom za mene. Možete ga to pitati, potvrdit će vam.

Mois ne želi imati nikakav kontakt s ocem. Njegovi roditelji Jean i Isabelle su iz Obale Slonovače, a rastali su se kada je Moise imao četiri godine. Nakon razvoda Moise i njegova dva brata preselili su s majkom u Asti, gdje su i odrasli bez očeve prisutnosti.


(Admir O.)

 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.