1.4.2023. 9:20
0
Bivši igrač Partizana pokazao carstvo marihuane, od kojeg živi danas
Jedan od omiljenijih stranaca u dresu Partizana pokazao je nedavno čime se danas bavi i frapirao mnoge, a onda je nestao i tek povremeno objavi poneku fotografiju na društvenim mrežama. Sve to je učinio na sebi svojstveni način.

Stephane Lasme je u sezoni 2008/2009 nosio dres Partizana, a nakon samo tri utakmice je bio drugi u Euroligi po brojku blokada i skokova po susretu, navodi N1.

Na kraju je sezonu završio sa prosječno 10,6 poena, 6,6 skokova i 1,5 blokada, a Beograđani su evropsku sezonu završili u četvrtfinalu porazom od CSKA. Osvojio je domaće prvenstvo i Kup Radivoja Koraća sa Partizanom.

U bogatoj karijeri je jedna od rijetkih mrlja bila jednogodišnja suspenzija zbog korištenja nedozvoljenih supstanci, a sada je odlučio da pokaže planeti šta danas radi.
„Danas je pet godina od kada sam suspendovan od igranja profesionalne košarke na godinu dana zbog pušenja džointa. Ubrzajmo… Danas sam vlasnik kanabis biznisa u industriji koja napreduje. ‘Okolnosti ne čine čovjeka, one ga otkrivaju’. Hvala mom timu i beskrajnoj pomoći/podršci mojoj supruzi Anastasiji.” napisao je Lasme i nastavio:

Jedan od omiljenijih stranaca u dresu Partizana pokazao je nedavno čime se danas bavi i frapirao mnoge, a onda je nestao i tek povremeno objavi poneku fotografiju na društvenim mrežama. Sve to je učinio na sebi svojstveni način.

“Mi smo brzorastući problem koji evoluira u industriji. Čujemo se za pet godina“, napisao je Lasme koji se prije dvije godine pohvalio novim poslom.

Uz to je objavio i video snimak kako je izgledao njegov ulazak u posao, postepeni napredak, ali i kako je tada izgledala njegova plantaža. Od tada Lasmea gotovo i nema u javnosti, a posljednji put je objavio sliku na profilu prije tri mjeseca.

Lasme je igrao dva puta u Panathinaikosu, a ranije je igrao za UNICS, Galatasaray, Anadolu Efes, Obradoiro, Spartak iz Sankt Peterburga, Maccabi Tel Aviv, Partizan i NBA klubove Miami i Golden State, navodi N1. 

(A.R.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.