2.5.2023. 21:28
0
PSG suspendovao Lionela Messija na dvije sedmice: Evo zbog čega
Francuski velikan PSG suspendovao je Lionela Messija na dvije sedmice zbog toga što je bez dopuštenja otputovao u Saudijsku Arabiju samo nekoliko sati poslije poraza od Lorienta (1:3) u 33. kolu francuskog prvenstva, objavio je L'Equipe.

Francuski mediji su ranije pisali kako su trener PSG-a Christophe Galtier i sportski direktor Luis Campos bili šokirani jer je Messi otišao u zemlju čiji je promotor i s kojom ima ugovor.

Ni jedan od njih dvojice nije znao što Argentinac, aktuelni svjetski prvak iz Katara, smjera.

Lokalni mediji objavili su kako je Messi očekivao da će poslije nedjeljne utakmice ekipadobiti uobičajena dva dana odmora, ali ponedjeljak je bio radni za PSG nakon neočekivanog poraza i kompliciranja situacije na tabeli. Održan je normalan trening, a argentinske zvijezde na njemu nije bilo.

Messi je već jednom zbog loših rezultata momčadi morao otkazati odlazak u Saudijsku Arabiju, a navodno ovaj put to nije mogao napraviti.

Jednom od najboljih fudbalera u historiji na kraju sezone istječe ugovor sa PSG-om.

Mjesecima se govori kako Barcelona radi na tome da ga vrati u Španiju, gdje je izgradio fantastičnu karijeru.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.