3.5.2023. 20:27
0
Potvrđen tačan termin derbija Sarajevo - Željezničar na Koševu
Fudbaleri Željezničara su u posljednjoj utakmici 29. kola Premijer lige BiH odigranoj sinoć na stadionu Grbavica remizirali sa Igmanom iz Konjica 1:1.

Željezničar se ovim kiksom doveo u tešku situaciju, s obzirom da je ostao na šestoj poziciji sa 5 bodova manje u odnosu trećeplasirano Sarajevo, no do kraja prvenstva ostala su četiri kola i sve se veoma lako može promijeniti. 

Toga su svjesni i u Željezničaru te su putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama pokazali kako izgleda njihov raspored u samoj završnici prvenstva. 



Time je ujedno i potvrđen tačan termin gradskog derbija koji će biti odigran 12. maja na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom od 20:00h.

Prije toga Željezničar će 07. maja od 19:30h na svom terenu dočekati Velež, nakon čega slijedi utakmica sa Sarajevom na Koševu, potom 21. maja susret protiv Posušja na Grbavici, a onda 28. maja gostovanje tuzlanskoj Slobodi na Tušnju, prenosi Sport1.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.