8.5.2023. 11:24
0
FSBiH odlučio: Karte za finale Kupa BiH neće biti u slobodnoj prodaji
Finale Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu igra se 17. maja na stadionu Bilino polje u Zenici.

Borbu za trofej vodit će mostarski rivali Zrinjski i Velež. Zrinjski je već osvojio Premijer ligu BiH i jurišu na duplu krunu, dok Velež želi odbraniti trofej u Kupu što bi mu garantovalo izlazak na euroscenu.

Iz Fudbalskog saveza BiH su donijeli odluku da ulaznice za ovaj meč neće biti u slobodnoj prodaji.

- Zbog specifičnosti utakmice, i zbog sigurnosnih uslova s obzirom na to da se radi o gradskim rivalima, karte za utakmicu neće biti u slobodnoj prodaji. Oba kluba su putem FSBiH preuzela po 3000 ulaznica za svoje navijače te će se prodaja karata vršiti isključivo putem klupskih struktura po cijeni od 25 KM, najranije od srijede 10.05.2023. godine.

FK Velež i HŠK Zrinjski će međusobno iskoordinirati da prodaja ulaznica za finalnu utakmicu Kupa naše zemlje krene u isto vrijeme.

Dodatne informacije o načinu prodaje i distribuciji ulaznica možete dobiti od FK Velež i HŠK Zrinjski - poručili su iz FSBiH.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.