8.5.2023. 20:58
0
Messi najbolji sportista planete, ali jedan prizor će zagolicati maštu navijačima Barcelone
Otkako se pojavila vijest da će Lionel Mesi (Messi) napustiti Pari Sen Žermen, navijači Barcelone maštaju o povratku fenomenalnog Argentinca na Nou Kamp.

Pristalice katalonskog velikana sanjaju i o tandemu Mesi - Levandovski (Lewandowski), a sigurno da će današnja fotografija s Laureusove ceremonije zagolicati maštu navijačima Barcelone.

Fotoreporteri su fotografisali Mesija i Levandovskog kako ugodno razgovaraju. 

Navodno je Poljak rekao Argentinac kako nikad nije vidio da se jedan fudbaler poštuje koliko Mesi na Nou Kampu, jer navijači skandiraju njegovo ime na svakoj utakmici u 10. minuti.

Inače, Mesi je dobio Lauresovu nagradu za najboljeg sportistu godine.

Mesiju je ovo drugi put da osvaja ovo laskavo priznanje, što nije pošlo za rukom nijednom drugom fudbaleru.

Podsjetimo, dok mnogi navijači Barcelone sanjaju o povratku Mesija, danas je španski "El Chiringuito" objavio kako bi se Argentinac mogao skrasiti u Saudijskoj Arabiji, u redovima Al Hilala, navodi Avaz. 


(A.R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.