22.5.2023. 19:51
0
Trener Želje odgovorio kritičarima: Ne možete vi biti toliko zlobni, koliko ja dobar prema vama
Trener fudbalera Željezničara Nermin Bašić znao je govoriti o “izbušenim loptama” i “glumljenju klauna”, slikovito komentirajući sudačke (ne)pravde prema njegovom timu u susretima protiv Igmana iz Konjica i banjalučkog Borca.

Međutim, ubrzo se i sam našao na udaru ironičnih prozivki, prvo trenera Veleža Nedima Jusufbegovića, a potom članova Posušja, koji su smatrali da su suci “pogurali” Želju u ovom mečevima.

“Sve ste vidjeli. Hvala i doviđenja”, rekao je trener Posušja Branko Karačić nakon nedjeljnog poraza na Grbavici (0:3) u 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U ovom je susretu Željezničar poveo nakon igranja rukom, što je promaklo sucu.

“Bravo gospodine Nermine Bašiću. Lijepo se radovati poslije ovakve ‘korektne’ utakmice. Sumnjam da će se iko oglasiti poslije ovakvih odluka. Možda se i oglase do iduće krađe na štetu Željezničara.

Zato nam društvo i jest ovakvo kakvo jest”, poručio je Željinom strategu igrač Posušja Kenan Horić.

Sada je Bašić na prozivke odgovorio objavom na svom Instagram profilu.



“Ne možete vi biti toliko zlobni koliko ja mogu biti dobar prema vama. Budi mal i ponizan u pobjedama a velik u porazima”, poručio je Bašić.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.