25.5.2023. 22:08
0
Figo govorio o Ronaldovoj neočekivanoj odluci
FOTO: Facebook
Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Barcelone Luis Figo nije iznenađen odlukom Cristiana Ronalda da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Portugalaski reprezentativac se poslije rastanka sa Manchester Unitedom preselio u Al-Nassr iz Rijada za platu od 260 miliona eura po sezoni.

“Odluka da igra u drugoj zemlji sa drugačijom kulturom i na drugom nivou lična je preferencija svakog igrača na kraju karijere. Takve stvari koje igrači rade u ozbiljnim godinama su potpuno njihove i mi ih moramo poštovati,“ rekao je Figo za As.

Ronaldo je u zimskom prijelaznom roku došao u Saudijsku Arabiju i postigao je 14 golova u 15 utakmica u tamošnjem šampionatu.

Dva kola prije kraja prvenstva Al-Nassr ima tri boda manje od vodećeg Al-Ittihada, navodi N1. 



(A.R.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.