30.5.2023. 16:51
0
Dal Varešanović na spisku Zmajeva za duele protiv Portugala i Luksemburga
FOTO: N1
Fudbaler Sarajeva Dal Varešanović dobio je poziv selektora Faruka Hadžibegića.

Bordo tim prvo je obajvio ovu informaciju na svojim službenim stranicama, ali ubrzo su obrisali objavu. Za N1 je potvrđena informacija da će se perspektivni napadač naći na spisku fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u junskom prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Dvadesetdvogodišnji Varešanović ove sezone je upisao 20 nastupa za Sarajevu u kojima je postigao 8 golova i podijelio 3 asistencije.

Sve je izvjesnije da će uskoro napustiti Koševo, a trenutno je najbliži transferu u ljubaljnsku Olimpiju. Međutim, u priču o njegovom transferu uključilo se još nekoliko klubova.

Selektor BiH Hadžibegić zakazo je press konferenciju u 11 sati, na kojoj će saopštiti imena fudbalera na koje računa na mečeve protiv Portugala 17. juna, a onda i Luksemburga tri dana kasnije.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.