1.6.2023. 14:11
0
Frustrirani Cristiano Ronaldo propustio posljednju utakmicu sezone
Cristiano Ronaldo propustio je posljednje kolo saudijske lige zbog ozljede. Njegova ekipa Al-Nassr pobijedila je na završetku sezone sa 3-0 Al-Fateh.

Portugalski napadač odlučio je ne sjediti na klupi zbog frustrirajućeg kraja svoje prve sezone u Saudijskoj Arabiji. Legendarni nogometaš se priključio Al-Nassru u januaru na ugovor za koji mediji procjenjuju da je vrijedan više od 200 miliona eura.

Ronaldo (38) je završio je sezonu sa 14 golova u 16 mečeva. Odigrao je svaki minuu svake prvenstvene utakmice, osim remija 1:1 s Al-Ettifaqom prošlog mjeseca, kada je zamijenjen u 84. minuti, te posljednje utakmice u srijedu.

Al-Nassr nije uspio osvojiti nijedan naslov ove sezone. Završio je ligu na drugom mjestu, sa pet bodova zaostatka iza prvaka Al-Ittihada.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.