9.6.2023. 10:08
0
Džeko ili Lukaku, ko počinje veliko finale: Inzaghi odluku donio tokom vožnje autobusom
Sutra će biti spuštena zavjesa na najelitnije fudbalsko takmičenje na svijetu - UEFA-inu Ligu prvaka.

U velikom finalu snage će odmjeriti ekipe Intera i Manchester Cityja, a sigurno ono što najviše zanima najvijače u BiH jeste status kapitena Zmajeva Edina Džeke pred ovaj meč.

Ekspedicija sa fudbalerima Nerazzurra jučer je stigla predvođena trenerom Simoneom Inzaghijem, a italijanski Sky Sport donio je vijest kako je stručnjak donio odluku o igračima koje će koristiti u vrhu napada.

Pored zacementiranog Lautara Martineza, susret će prema tvrdnjama uglednog medija započeti Edin Džeko.

Sky prenosi kako se Inzaghi na ovakvu odluku opredijelio tokom vožnje autobusom, a čini se kako je odlučeno da će na sredini terena započeti Marcelo Brozović ispred Henrkiha Mkyhtariana.

Džeko je veoma važan kotačić u ovosezonskom uspjehu Intera, a bio je strijelac vodećeg pogotka za svoj tim u polufinalu protiv Milana.


(Admir O.)

 

Edin Dzeko
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.