12.7.2023. 16:25
0
Bivši reprezentativac BiH opisao susret sa Edinom Džekom: "Ostao sam šokiran…"
FOTO: Chris Covatta
Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Universitatea Craiove, Elvir Koljić, u razgovoru za rumunske medije govorio je o brojnim temama.

Jedno od pitanja odnosilo se i na novog napadača Fenerbahcea i kapitena reprezentacije BiH Edina Džeku. Rumune je zanimalo kakva je Edin zapravo osoba.

“Prvi utisci o Edinu Džeki su bile pomalo čudne jer svi znaju ko je on, znaju da je superstar, ali sam ostao šokiran kada sam vidio koliko je dobra osoba. Od prvog dana kada sam došao je razgovarao sa mnom, obilazio je sobe svih igrača i pitao da li im može pomoći na neki način. Razgovarao sam mnogo sa njim kada sam se vratio u Craiovu, a nakon posljednje povrede me nazvao i pitao šta se desilo”, rekao je Koljić, prenosi N1.

Upitan je i da li ga je Dijamant zaista kontaktirao.

“Da, razgovarali smo prije nekoliko mjeseci putem Whatsappa i mogu reći da je o nevjerovatna osoba baš kao i Miralem Pjanić. Edin je vrhunski napadač i mogu mnogo naučiti od njega”, zaključio je Koljić.

Elvir je prije nekoliko godina bio u sjajnoj formi, bio je i nadomak transfera u Bundelsigu, ali su teške povrede učinile svoje.

Trenutno je član Craiove za koju je prošle sezone odigrao 31 utakmicu, postigao 4 gola i upisao 4 asistencije.


(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.