20.8.2023. 8:37
0
Danas na programu tri utakmice Premijer lige, Zrinjski započinje odbranu titule
FOTO: N1
Danas su na rasporedu još tri utakmice Premijer lige BiH. Na teren će dva mostarska tima, ali i banjalučki Borac.

Na teren će prvo Borac i Igman u Banjaluci. Banjalučani traže prve bodove u novoj sezoni dok je Igman na prvom mjestu sa stopostotnim ulinkom u prva dva kola, prenosi N1.

Zrinjski će novu sezonu otvoriti domaćom utakmicom protiv GOŠK-a. Bit će to prvi nastup Plemića u domaćem prvenstvu nakon što su odgodili prva tri kola, a protivnik će biti novi premijerligaš koji se već pokazao kao težak protivnik.

Posljednji meč dana odigrat će Velež i Široki Brijeg. Rođeni žele pobjedom obradovati armiju navijača te nastaviti sa pozitivnom serijom. Sa druge strane Široki će put Mostara sa 6 osvojenih bodova u prva dva kola tako da se očekuje veoma zanimljiva predstava.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.