10.9.2023. 22:45
0
Zmajevi protiv Islanda: Ovo je lista TV kanala koji prenose meč
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak u Rejkjaviku protiv Islanda igra duel šestog kola kvalifikacija za EURO.

Za Zmajeve bi ovo mogla biti jedna od ključnih utakmica u borbi za Evropsko prvenstvo, s obzirom na to da samo pobjede ostavljaju tim Mehe Kodre u igri pred dva završna "prozora" u oktobru i novembru.

BiH je na otvaranju kvalifikacija savladala Islanđane u Zenici sa 3:0. Poslije toga je bh. tim nanizao tri poraza, što je posla koštalo selektora Faruka Hadžibegića. Loša serija zaustavljena je u petak kada su bh. fudbaleri pod komandom novog selektora Mehe Kodre savladali Lihtenštajn 2:1.

Island je pred utakmicu sa Zmajevima poražen kod Luksemburga rezultatom 3:1.

Utakmica šestog kola grupe J igra se u ponedjeljak od 20.45 sati.

Prava prijenosa u našoj državi ima BHRT.

U Srbiji utakmicu prenosi Arena Premium 2, u Sloveniji Sport klub 1.

U nastavku pogledajte kompletnu listu kanala koji će realizirati direktan prijenos iz Rejkjavika.



(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.