11.9.2023. 20:43
0
Pogledajte brutalnu tučnjavu navijača na utakmici Armenija – Hrvatska
Utakmica Armenija - Hrvatska nije prošla bez incidenata. Već smo izvijestili o uletavanju drona sa zastavom, a sad se pojavio i video tučnjave na tribini stadiona Vazgen Sargsyan.

Na snimci se vidi tučnjava nekoliko desetaka osoba, ali ne može se jasno razaznati jesu li na snimci hrvatski navijači.

Naime, Hrvatski nogometni savez je bio kažnjen i za ovu utakmicu nije smio prodavati ulaznice za navijače Vatrenih.

Unatoč tome, u Erevan je doputovalo 200-tinjak hrvatskih navijača. Neke od njih smo susreli u gradu tijekom dana, oni su svi srdačno porazgovarali i za Dnevnik Nove TV iznijeli svoja razmišljanja i prognoze glede utakmice Vatrenih. Međutim, svi su oni imali nekakva hrvatska obilježja na sebi, što ne vrijedi za osobe s ove snimke.


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.