21.9.2023. 17:22
0
"Izdržao" dva meča na klupi: Meho Kodro više nije selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meho Kodro više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

O tome se posljednjih dana mnogo pisalo, a danas je konačnu odluku donio IO FSBiH, saznaje SportSport.ba.

Kodro je tako brzo završio svoju epizodu jer je reprezentaciju vodio na samo dva meča.

Njegovi izabranici su teže od očekivanog savladali Lihtenštajn (2:1), a onda i izgubili na Islandu (0:1), čime su gotovo izvjesno ostali bez plasmana na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj kroz kvalifikacije.

Nakon toga se oglasio i prvi čovjek bh. fudbala Vico Zeljković, rekavši da su neophodne "promjene i rezovi", ali da Savez treba biti "čovjek" prema selektoru. Također je najavio i da će "popiti kafu" sa proslavljenim stručnjakom Vahidom Halilhodžićem.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.