23.9.2023. 19:21
0
Na stadionu Veleža došlo do nestanka struje: Utakmica će se održati
FOTO: Adem Ćatić, Mirza Demirović/FK Željezničar
Velež i Sloga večeras trebaju igrati utakmicu 8. kola Premijer lige BiH, a organizatori su se nekoliko sati prije meča našli u neočekivanom problemu.

Naime, na stadionu Rođeni došlo je do prekida u snadbijevanju električnom energijom, zbog čega je i samo odigravanje utakmice bilo pod znakom pitanja, barem u prvobitnom terminu.

Ipak, iz FK Velež su prije nekoliko minuta saopštili da su zahvaljujući brzom reakcijom dežurne službe JP Elektroprivreda BiH, problemi otklonjeni te da će utakmica započeti u 20:45h, kako je i planirano.

- Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da su brzom i profesionalnom intervencijom dežurne službe JP Elektroprivreda BiH, u najkraćem mogućem roku otklonjeni problemi u snabdijevanju električnom energijom na stadionu Rođeni, te da će utakmica 8. kola Premijer lige BiH biti odigrana u planiranom terminu.

Fudbalski klub Velež Mostar koristi ovu priliku i zahvaljuje se uposlenima u JP Elektroprivreda BiH - Elektrodistribucija Mostar, na promptnoj i profesionalnoj reakciji pri otklanjanju navedenog kvara.

Napominjemo, usljed velikog nevremena praćenog vjetrom i kišom, koje je ovog poslijepodneva zahvatio Mostar i Hercegovinu, došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom u širem području Grada Mostara, poručili su iz FK Velež. 

(Erna H.) 

FK VELEŽ
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.