24.9.2023. 21:55
1
Bašić nakon četvrtog poraza u nizu: Ponovo nemamo sreće, džaba plakat, džaba sve. Mislim da smo izginuli na terenu
U posljednjem susretu osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Zrinjskog pobijedili su nakon preokreta Željezničar rezultatom 2:1.

Puni plijen Plemićima donio je Mišić u 92. minuti.

Želji je ovo bio četvrti uzastopni ligaški poraz, a trener Nermin Bašić da je svoju prvi komentar nakon meča.

- Nevjerovatno, borili smo se, sve smo stavili u defanzivu. Zrinjski je bio dominantan, ponovo nemamo sreće. Treća utakmica da smo primili u sudijskoj nadoknadi, mislim da smo mogli odnijeti bod.

Nemamo puno vremena da žalimo, u četvrtak igramo utakmicu Kupa. Džaba plakat, džaba sve. Mislim da smo izginuli na terenu. Čestitam Zrinjskom na pobjedi, idemo dalje - kazao je Bašić za Arenu Sport.

Krunoslav Rendulić, trener Plemića, nije krio zadovoljstvo pobjedom.

- Mislim da smo izdominirali od prve do 90 minute. Traži li smo pogodak kroz igru do kraja, vjerovali smo do zadnje sekunde da ćemo preokrenuti. Nije lagano preokrenuti protiv Želje, oni su dobra ekipa.

Drago mi je da smo pobijedili uz jako kvalitetnu igru. Nemamo vremena za slavlje, u srijedu nas čeka meč protiv Tuzla Cityja. Bit ćemo primorani rotirati ekipu - poručio je Rendulić.

(Ajdin B.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.